Zespół Steps będzie działał z Naszą Fundacją <3

21, wrz, 2022

To nie ukrywamy nawet dla nas nie mała niespodzianka jak to się wszystko potoczyło… Ale na koniec uważamy, że wyszło naprawdę dobrze i dzięki szczęśliwemu tokowi zdarzeń rozpoczynamy nowy rozdział w funkcjonowaniu naszej Fundacji! Zespół Steps, Steps Mini i Grupa Taneczna Pierwsze Kroki będą działały pod szyldem Fundacji.

Zespół Steps i Stems Mini już w zeszłym roku istniały i funkcjonowały pod okiem naszej Magdaleny Chlebek. Po zmianie pracy rodzice i tancerki stwierdziły, że nie wyobrażają sobie współpracy z kimś innym niż Magda i po wielu wydarzeniach finał jest taki, że od 01.10.2022 w Budynku Domu Kultury w Kolbuszowej Górnej będą funkcjonowały (na dzień dzisiejszy) 3 grupy taneczne:

• Zespół Taneczny STEPS, który skierowany jest dla młodzieży w wieku 11-17, a zajęcia odbywać się będą w godzinach 17:30-19:00,
  • Zespół Taneczny STEPS Mini, który skierowany jest do dzieci w wieku 6-10, a zajęcia odbywać się będą w godzinach 16:30-17:30,
  • Grupa Taneczna PIERWSZE KROKI, który skierowany jest do dzieci w wieku 3-5, a zajęcia odbywać się będą w godzinach 16:00-16:30

Jako organizatorzy zajęć mamy w planach postawienie na jak największy rozwój zespołu, dlatego już w październiku dziewczyny z najstarszej grupy już wybierają się na warsztaty z zakresu tańca współczesnego do Rzeszowa, ale o tym napiszemy więcej na naszym FanPage-u na Facebooku!